Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vega
|
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 17:15 Temat postu: |
|
|
Ja tam, zawsze jestem mile obsłużona. Jakoś trafiam na miłe panie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 17:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
admin* -

|
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 20:56 Temat postu: |
|
|
Klaudia napisał: | Ten post jest według mnie poniżej pasa. Nie chce go zmieniać ale myśle sobie że jak Admin jest dżentelmenem to spowoduje że ta wiadomość u góry zniknie z forum. | Wpis jest osobistą opinią użytkownika , nie zawiera wulgaryzmów ani obraźliwych treści . Rolą moderatora nie jest usuwanie niewygodnych jemu treści . Bądźmy obiektywni . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kozioł początkujący

|
Wysłany: Wto Kwi 30, 2013 15:43 Temat postu: |
|
|
KLIENTKA ALMAR napisał: | ja napisze.... Mnie sie bardzo nie podoba dużo mówiąca mina i postawa niewerbalna pani sklepowej z almaru.... nie ja jedna odczuwam nie chęć tej pani do klienta....powstrzymam sie od pisania nazwiska ponieważ tak czy siak klienci tego sklepu domyslaja sie o kogo chodzi.... PROSZE PANI WIECEJ USMIECHU I POZYTYWNEJ ENERGII... | Nigdy nie zgadzałem się z tego typu opiniami jak w cytacie. Uważałem zawsze AlMar za najlepszy sklep w Chrząstawach i nadal uważam , ale niestety muszę zgodzić sie z powyższym cytatem. Nazwiska też nie podam bo uważam że pisząc pod anonimem była by to z mojej strony podłość i zniżył bym się do poziomu tej ".pani". Arogancja i pokazywanie swojej wyższości to niestety dewiza tej "kobiety". Nie wiem jak inni , ale ja uważam że ta "osoba" ZANIŻA bardzo wysoki poziom kultury osobistej pozostałych Pań pracujących w tym sklepie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
castor
|
Wysłany: Sro Maj 01, 2013 17:07 Temat postu: |
|
|
Super że się dzielisz z szerokim gremium swoimi subiektywnymi odczuciami. Nie przyszło tobie jednak do głowy że tej kobiecie może być przykro czytając rewelacje na swój temat w internecie? Zastanów się ile zarabiają ekspedientki w twoim ulubionym sklepie i okaż odrobinę empatii. Nie oczekuj że wejdą ci w tyłek tylko dlatego że masz pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kozioł początkujący

|
Wysłany: Sro Maj 01, 2013 17:30 Temat postu: |
|
|
castor napisał: | Super że się dzielisz z szerokim gremium swoimi subiektywnymi odczuciami. Nie przyszło tobie jednak do głowy że tej kobiecie może być przykro czytając rewelacje na swój temat w internecie? Zastanów się ile zarabiają ekspedientki w twoim ulubionym sklepie i okaż odrobinę empatii. Nie oczekuj że wejdą ci w tyłek tylko dlatego że masz pieniądze. | A wiesz że przyszło? I o to właśnie chodziło. Mi też było przykro po tym jak ta "pani" mnie potraktowała. I nie chodzi mi tutaj o trzymanie palca w wiadomym miejscu tylko o normalne podejście sprzedawcy do klienta. (nie musi być wcale z uśmiechem) ALE NORMALNIE !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiolka
|
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 10:38 Temat postu: |
|
|
Orientuje się ktoś czy mamy dzisiaj otwarty któryś sklep? |
|
Powrót do góry |
|
 |
paloma początkujący

|
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 10:43 Temat postu: |
|
|
Tak. Chrząstawa Wielka ul.Dębowa , Jarocha. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monitor początkujący

|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 09:58 Temat postu: |
|
|
Almar, Chata Polska duża czy mała, sklep pana Jarochy... Grunt, że sklepy są dość dobrze zaopatrzone. Starają się a konkurencja wciąż rośnie. Jeśli w Chrząstawie powstanie kiedyś jakiś większy sieciowy sklep, te wszystkie panie tam sprzedające będą w opałach. Postępu nie da się zatrzymać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kozioł początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Trociu Stały bywalec

|
Wysłany: Pią Cze 21, 2013 22:10 Temat postu: |
|
|
Ciekawe ile skroją Tygryska, który pójdzie w polecone mu miejsce po "lokalne" warzywa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wlaskowik forumowicz

|
Wysłany: Pią Gru 05, 2014 18:23 Temat postu: |
|
|
Odnosząc się tak do tematu "krojenia" , to zauważyłem że nawet na głupiej cebuli można nieźle zarobić. Cena na Obornickiej to 0,50-0,80zł , a w jednym sklepie na Wielkiej 1,20 zł za kg natomiast w następnym aż 2,50zł!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Waldziu Stały bywalec

|
Wysłany: Pią Gru 05, 2014 18:59 Temat postu: |
|
|
W wysokich cenach nikt nie pobije polskiej chaty |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 01:45 Temat postu: |
|
|
almar -sklep w którym ciągle się czeka na kasjerke. Totalna olewka klienta............. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka początkujący

|
Wysłany: Nie Lut 14, 2016 18:20 Temat postu: Hert |
|
|
Chleb z herta jest w almarze dla tych którzy nie wiedzą. Obsługa zdecydowanie milsza jest w chacie polskiej. Ceny jak w każdym wiejskim sklepie dlatego większe zakupy najlepiej robić w biedrze bądz lidlu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ann Gość
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2016 17:53 Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | almar -sklep w którym ciągle się czeka na kasjerke. Totalna olewka klienta............. |
Nie rozumiem tego hejtu na Panie w Almarze:( Zawsze miłe i uśmiechnięte:) A jedna z Pań to podobno mała dziewczynka noszona na rękach przez Johna z Samych Swoich:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trociu Stały bywalec

|
Wysłany: Czw Mar 03, 2016 22:10 Temat postu: Re: Hert |
|
|
mirabelka napisał: | ...dlatego większe zakupy najlepiej robić w biedrze bądz lidlu. | szkoda tylko że ani biedra ani lidl to nie polskie i nasza kasa wylatuje na zachód... |
|
Powrót do góry |
|
 |
peter
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2016 13:56 Temat postu: Re: Hert |
|
|
mirabelka napisał: | ... dlatego większe zakupy najlepiej robić w biedrze bądz lidlu. |
już nie tak korzystnie jak kiedyś - w końcu muszą zarabiać 'biedne' zach. korpo
Niedawno się przeprowadziłem i "potestowałem" dwa pierwsze sklepy ( wjeżdżając do Chrząstawy ) i muszę przyznać, że byłem zaskoczony przyjemną obsługą - ceny średnie, ale nie najgorsze, a mam doświadczenie z żabami i tego typu sieciami a tam bywa bardzo różnie.
No i tutejsze podejście jak do normalnego człowieka , a nie jak do 'petenta'
Dobrze, że jest taki wybór - 3 sklepy na taką mieścinę to nieźle ..., a podobno wcześniej były 4.
Do tego Almaru jeszcze nie dotarłem, chyba mieści się jakoś przy końcu wioski.
Pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość Gość
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2016 08:53 Temat postu: |
|
|
Marudzenie. Robię zakupy w Almarze i NIGDY nie zostałam źle potraktowana. A, że czasem czeka się w kolejce? A gdzie się nie czeka? Proponuję więcej uśmiechu i wyrozumiałości dla pań pracujących w sklepie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klientka Gość
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2016 17:28 Temat postu: |
|
|
Też myślę że to marudzenie. Jedynie miastowym bufonom może się nie podobać swojskie i ludzkie podejście do klienta. Przyzwyczaili się tacy w salonach bmw i audi że im się w dupe wchodzi i tego samego oczekują w naszym wiejskim sklepie:) taka prawda:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
namdu
|
Wysłany: Wto Kwi 19, 2016 10:47 Temat postu: |
|
|
Wiejskie sklepy rządzą się s]własnymi prawami. Panie są swoistym buforem pomiędzy mieszkańcami. Wiedzą wszystko. Cudne to jest. I rzeczywiście najczęściej robię zakupy w takich sklepikach, czasami tylko jakieś większe zakupy w Lewiatanie, albo w "od i do". Tam częściej kupuje środki czystości, czy środki do prania. Ale osobiście uważam, że trzeba wspierać lokalnych przedsiębiorców, dlatego nie zapuszczam się nigdzie daleko i zakupy robię na miejscu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monitor początkujący

|
Wysłany: Sro Sie 17, 2016 21:59 Temat postu: |
|
|
W Chacie jak zawsze dziękuję życzę miłego dnia i milo, w Almarze brak pani którą lubiłem a u Jarochy pan przy kamieniu bardzo zmęczony pyta o czas. No cóż bywa różnie, wszędzie inna specyfika. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hania Gość
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2016 23:48 Temat postu: |
|
|
w almarze brak pani..................i wystarczy na tym poprzestać zawsze klient czeka posłusznie przy kasie aż łaskawie e ktoś go obsłuży. Przyzwyczaiłam się |
|
Powrót do góry |
|
 |
A Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 12, 2016 14:37 Temat postu: Almar |
|
|
Panie w almarze wiecznie naburkane wiecznie trzeba stać w trzech kolejkach aż łaskawie ktoś podejdzie i obsłuży aroganckie i nie nadające się do obsługi klienta |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rozsądny Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2016 20:55 Temat postu: |
|
|
Fakt,coś jest na rzeczy z jakością obsługi klienta w sklepie almar, natomiast mają u mnie dużego plusa za duży wybór mało znanych szerokiej publice dobrych piw, oczywiście wysublimowanych cenowo, ale coś za coś. Także plus dla Almaru za to i oby oferta się poszerzała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klientka Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2016 15:06 Temat postu: |
|
|
Trzeba długo czekać na skasowanie u jednej i u drugiej pani.
. Pani w jasnych wlosach nie popowinna obsługiwać nawet w zakladzie pogrzebowym wiecznie obrazona mina zniecheca do kupowania czegokolwiek. Klienci nie muszą na to patrzec. Może trzeba pomyśleć nad zmianą zawodu w którym nie ma sie kontaktu z klientami. mloda dziewczyna to nadrabia usmiechem i życzliwością w przeciwieństwie do innych nigdy na nikogo nie narzekals. Ogromny plus !
. Duży wybor towaru. Otwarci na potrzeby klientow choc ceny są czasem zaporowe
Pomyslcie o urozmaiceniu ciasta z cukierni ciagle sa te same  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2016 15:06 Temat postu: |
|
|
|